Rreth Nesh


LËNGJET E FRUTAVE AMITA, NJË HISTORI SUKSESI!

Lëngjet Amita janë lëngjet më të preferuara dhe me cilësinë më të lartë
për konsumatorin shqiptar me një histori suksesi në treg prej më shumë se 20 vitesh.
Këtë e vërteton dhe kompania më e madhe e çertifikimit-
Icertias (International Certification Association GmbH)

6 arsye pse Amita


Amita përbëhet nga lëngje frutash natyrale dhe të një cilësie të lartë që janë zgjedhja e preferuar e konsumatorëve shqiptarë.

Lëngjet e frutave Amita mbështeten në shije natyrale. Nuk përmbajnë konservantë apo ngjyrues artificialë.

Amita siguron energji dhe substanca ushqyese për të gjithë njerëzit që dëshirojnë një formë të mirë fizike.

Lëngjet Amita kontribuojnë në hidratimin e trupit tonë duke siguruar në të njëjtën kohë dhe vlerat ushqyese.

Një produkt i lehtë dhe praktik në paketimin Tetra Pak i cili ruan vitaminat, vlerat ushqyese dhe shijen e mrekullueshme të lëngut të frutave.

Paketimi Tetra Pak është i riciklueshëm dhe ruan ambjentin.