Amita Luleshtrydhe

Kënaqësia vjen plot shije ashtu si edhe Amita. Shijet unike të Amitës nga varietetet e jashtëzakonshme të frutave po të presin t’i shijosh në çdo çast të ditës.

Sasia:

1 L250 ml

Barcode 1 L:

Barcode 250 ml:VLERAT USHQIMORE për 100 ml:
ENERGJI 205 kJ; ENERGJI 48 Kcal; YNDYRNA 0 g; TË NGOPURA 0 g; KARBOHIDRATE 11.6 g; SHEQERNA 11.6 g; FIBRA 0.1 g; PROTEINA 0.1 g
Ujë, lëng luleshtrydhe nga lëng i koncentruar 17%, sheqer, pure luleshtrydhe 3%, rregullues i aciditetit: acid citrik, aromatizues, ngjyrues: Allura Red AC. Përmbajtja totale e lëngut të luleshtrydhes dhe pures: 20%.

Shijet e tjera