Amita Multivitaminë

Kënaqësia vjen plot shije ashtu si edhe Amita. Shijet unike të Amitës nga varietetet e jashtëzakonshme të frutave po të presin t’i shijosh në çdo çast të ditës.

Sasia:

1 L250 ml

Barcode 1 L:

Barcode 250 ml:VLERAT USHQIMORE për 100 ml
ENERGJI 208 kJ; ENERGJI 49 kJ; YNDYRNA 0 g; TË NGOPURA 0 g; KARBOHIDRATE 11.9 g; SHEQERNA 11.8 g; FIBRA 0.2 g; PROTEINA 0.2 g; Vitamina / 100 ml %SRD**; Vitamina C _____ 16 mg 20%; Vitamina B6_ 0.28 mg 20%; Vitamina B12__ 0.5 µg 20%; Biotin_________ 10µg 20%; Vitamina E___ 2.4 mg 20%; Niacin_________ 3.2 mg 20%; Acid Folik______ 40µg 20%
Ujë, lëng frutash nga koncentrate (mollë, portokall, pjeshkë, ananas, qitro), sheqer, pure frutash (kivi, frut pasioni, mango), rregullues i aciditetit: acid citrik, aromatizues, ngjyrues: karoten, vitamina (C, B6, B12, biotin, E, niacin, acid folik). Përbërja totale e frutave dhe pure: 40%.

Shijet e tjera