Amita Portokall, Kajsi, Mollë

Kënaqësia vjen plot shije ashtu si edhe Amita. Shijet unike të Amitës nga varietetet e jashtëzakonshme të frutave po të presin t’i shijosh në çdo çast të ditës.

Sasia:

1 L250 ml

Barcode 1 L:

Barcode 250 ml:VLERAT USHQIMORE për 100 ml:
ENERGJI 242 kJ; ENERGJI 57 Kcal; YNDYRNA 0 g; TË NGOPURA 0 g; KARBOHIDRATE 13.2 g; SHEQERNA 12.9 g; FIBRA 1.4 g; PROTEINA 0.4 g
Ujë, lëng portokalli nga lëng i koncentruar, pure kajsie, lëng molle nga lëng i koncentruar, sheqer, rregullues i aciditetit: acid citrik, antioksidant: acid askorbik, aromatizues. Përmbajtja totale e lëngut dhe pure frutash: 40%.

Shijet e tjera