Në mëngjes
Niseni ditën, duke i dhënë organizmit tuaj energji në mënyrën më të shijshme duke pirë një gotë të shijes së veçantë Amita Portokall.
Ne mengjes

Në pushimin e drekës
Dreka kalon më mirë me Amita. Jepi vetes energji me shije triplo: portokall, kajsi, mollë dhe je gati për t’iu rikthyer punës.

Në mbrëmje me miq
Amita Portokall, Mollë, Karotë. Përveçse ka super shije, është edhe një bombë vitaminash! Gjithmonë në tavolinat tona për të shoqëruar momentet mes miqsh.

RRETH NESH

Lëngjet Amita janë lëngjet më të preferuara dhe me cilësinë më të lartë për konsumatorin shqiptar me një histori suksesi në treg prej më shumë se 20 vitesh. Ato nuk përmbajnë konservues dhe ruajnë freskinë falë pasterizimit dhe paketimit të letrës Tetra Pak®. Ne përdorim shumëllojshmëri frutash, duke siguruar kështu standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë.

RRETH NESH

Lëngjet Amita janë lëngjet më të preferuara dhe me cilësinë më të lartë për konsumatorin shqiptar me një histori suksesi në treg prej më shumë se 20 vitesh. Ato nuk përmbajnë konservues dhe ruajnë freskinë falë pasterizimit dhe paketimit të letrës Tetra Pak®. Ne përdorim shumëllojshmëri frutash, duke siguruar kështu standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë.

PAKETIMET

PAKETIMET